standard-title Preguntes Freqüents

Preguntes Freqüents

  1. Les inscripcions es fan a través de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) fins el 29 d’octubre. Després, contacteu la Oficina de Turisme Intercomarcal de l’Alt Vallespir (@sudcanigo.com).
  2. El preu de les visites culturals inclou l’autocar, però també deixem la possibilitat d’utilitzar vehicles personals. Per qüestions de logística, sisplau, indiqui si utilitzarà el seu cotxe o l’autocar.
  3. No es proposarà menús especials com en format vegetarià. Si porti el seu àpat, i que ens ho informi, li podem guardar una plaça a la taula, amb els seus amics.
    Les excursions o visites culturals poden patir de retards independents de la volontat dels organitzadors. No podem preveure tots els imprevistos.
  4. No s’accepten els animals als autobusos. Si en té un, pot sel·leccionar una excursió que marxa d’Arles de Tec i que no necessita desplaçar-se en autobús.
  5. Diferents activitats per a la mainada es poden realitzar als diferents pobles del territori. No dubteu en contactar les Oficines de Turisme del territori o la Oficina de Turisme Intercomarcal de l’Alt Vallespir (@sudcanigo.com).
  6. Les activitats en les quals participen menors es fan sota de la presència i la responsabilitat dels pares.
  7. Queden places disponibles als dos càmpings més a prop del campament base (el Centre de Plena Natura Sud Canigó).
  8. Es disposa d’un espai d’acampada lliure, gratuït, al camp de rugbi. No és guardat i més lluny del campament base.